Bedrijf

Over ons

Theo Faassen Expeditie N.V. is een zusteronderneming van Theo Faassen Transport N.V. en werd opgericht in 2010.  Het bedrijf is gespecialiseerd in internationale expeditie van goederen door geheel Europa. Theo Faassen Expeditie is de laatste jaren sterk gegroeid en een gezonde internationale onderneming in uitbreiding.

Wij streven naar een verdere groei die gebaseerd is op langdurige relaties en investeren in de nieuwste technologieën om de klant optimaal van dienst te zijn. Hierbij hebben veiligheid en duurzaamheid onze constante aandacht.

Locatie

Gevestigd in Europees logistiek knooppunt Venlo (NL) ligt Theo Faassen Expeditie N.V. zeer centraal ten opzichte van de grote afzetmarkten. De ligging is strategisch nabij de Duitse en Belgische grens, met directe toegang tot de autosnelwegen, goede bereikbaarheid van de Noordzeehavens en alle Europese landen.

Kwaliteit

Theo Faassen Expeditie N.V. is ISO-gecertificeerd. Onze medewerkers begeleiden het logistieke proces van A tot Z, van prijsafspraak met de klant tot leegmelding van de vrachtwagen, van chauffeursinstructie tot en met een correcte factuur. Dit betekent voor de klant een transparante werkwijze, een open en snelle communicatie, hoge kwaliteit, kortom een vervoerder die meedenkt.

Adres

Theo Faassen Expeditie N.V.
Van Coehoornstraat 18
5916 PH VENLO
Nederland

T: +31 (0)77-3216234
F: +31 (0)77-3215380
E: expeditie@faassen.net

Voorwaarden
FENEX
CMR
TLN
AVC

Bedrijfsgegevens
KvK: 50655485
BTW-nummer: NL822856748B01
IBAN: NL23 INGB 0653 2686 10
Privacyverklaring

Website gemaakt door UPsite

 

Comment on Facebook

Good week-end

Jullie ook een fijn weekend en blijf gezond